RAW – zelné krekry

Po mém nedávném příspěvku na FB, kde jsem fotila první výrobu RAW „chleba“ se spousta z  Vás dotazovala na recept.

Zde zůstane pro Vás napořád

4 šálky kysané zelí s křenem

1 jemně nastrouhaná vetší mrkev  

1/2 šálky lněné semínko

1/2 šálky slunečnicové semínko

1/2 lžičky římsky kmín

1/4 lžičky kajenský pepř

1 lžička soli

Semínka namočit alespoň na 15 min, pak rozmixovat.

Vše spolu smíchat to hmoty. Dát na pečicí papír cca 5 mm vysoké, nožem udělat cestičky ať se to dá potom lámat.

Sušit 12-14 hodin max. teplota 42 stupňů.

Dobrou chuť,

První domácí "chlebík" zhotoven. Tvary ještě vychytáme

První domácí „chlebík“ zhotoven. Tvary ještě vychytáme 🙂

 

Naší želvě chutnají také

Naší želvě chutnají také

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *